Veckan som gått – Investmentbolag, Börsdata.se & aktiecafé

Investmentbolag, Börsdata.se & aktiecafé

Veckan som gått har varit relativt lugn med endast en förändring i portföljen. Dock har jag ägnat en del tid på Börsdata.se och som nybliven medlem i Aktiespararna har jag bokat in mig på mitt första event.

Ökat innehav i Melker Schörling

Melker Schörling har kommit ner en del på sistone och ett RSI (Relative Strength Index) runt 20 så köpte på mig lite till. Jag har sedan en tid tillbaka bestämt mig för att grunden i portföljen ska bestå av några investmentbolag vilket hittills visat gjort portföljen lite stadigare och mindre volatil.

Investeringsboken – din guide till ekonomiskt oberoende
Investeringsboken – din guide till ekonomiskt oberoende

Inbokad på aktiecafé med Aktiespararna

Nu när jag gått med i Aktiespararna tänkte jag göra slag i saken och gå på några event för att träffa andra som delar samma aktieintresse. Först ut är något som kallas aktiecafé där man pratar aktier och lyssnar på en inbjuden talare.

Denna gång kommer Anders Ström, författare av boken ”Investeringsboken – din guide till ekonomiskt oberoende” som jag har på min ”att läsa lista”, vilket gör det hela extra intressant för egen del.

 

Brukar du delta på några börsrelaterade event? Tipsa gärna!

2 thoughts on “Veckan som gått – Investmentbolag, Börsdata.se & aktiecafé

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.