Aktiespararna med Anders Ström som talare

Signerat exemplar av Investeringsboken - Din guide till ekonomiskt oberoende av Anders Ström

Då jag nyligen gick med i Aktiespararna så ville jag prova på deras månatliga aktieträff/aktiecafé och se om det var något som jag skulle tycka var intressant. Så, jag tog med en aktieintresserad vän och gick dit.

Det var Aktiespararna Kungsholmen som anordnade och passande nog ligger det nära där jag bor. Då jag visste att Andres Ström var inbjuden talare kändes det extra intressant eftersom jag har funderat på att köpa hans bok ”Investeringsboken – Din guide till ekonomiskt oberoende” en tid.

Själva aktieträffen började med en genomgång av priser på råvaror och hur olika börser har presterat på senare tid, följt av en aktietävling där vinnaren från förra aktieträffen korades och därefter fick alla som ville vara med och välja en sin aktie till nästa tävling.

Sedan var det Anders Ströms tur att kliva fram och han inledde med att berätta om hur han tänker kring börsen med sitt långsiktiga sparande samt om flera av sina böcker han har skrivit. Efter den introduktionen presenterade han Investeringsboken och de personer han hade intervjuat och hur dessa tänker när de investerar på börsen.

Avslutningsvis lottades några böcker ut men jag var inte en av de lyckliga vinnarna så jag köpte ett exemplar som han hade med och fick den fint signerad 🙂

Investeringsboken - Din guide till ekonomiskt oberoende av Anders Ström
Ursäkta min monchhichi-frisyr!

 

Nu är det dags att sätta igång och läsa….en recension kommer inom kort!

Har du läst boken? Vad tyckte du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.