Portföljen på ATH och köpläge i…

Köpläge i Star Bucks

Portföljen har fortsatt stiga under veckan och står nu på ATH. I år har den hittills stigit 14.18%. Jag känner mig nöjd med fördelningen både ur bransch- och geografisk synpunkt men köpsuget finns alltid. Jag har dock avvaktat ett tag men nu tror jag det är det dags igen…

Portföljen vs. SIX30 Return Index
Portföljen hittills i år jämfört med SIX30 Return Index

Köpläge i Starbucks

Nu var det ett tag sedan jag ägde Starbucks men jag har haft koll på aktien sedan jag sålde den. Nu börjar den komma ner på en nivå när den är intressant för mig igen och det blir troligtvis ett köp under veckan som kommer.

Köpläge i Starbucks

Omstrukturering bland mina koton

En annan sak jag bestämt mig för att göra är att separera mina innehav i några olika konton.

Till att börja med har jag idag följande:

  • ISK – Aktier/Fonder (svenska och amerikanska plus några fonder)
  • ISK – Barnsparande #1
  • ISK – Barnsparander #2

Tanken är att göra om så att det istället ser ut så här:

  • ISK – Svenska aktier
  • KF – Utländska aktier
  • ISK – Fonder
  • ISK – Barnsparande #1
  • ISK – Barnsparander #2

Hur ser din uppdelning ut bland dina konton? Några synpunkter eller tips?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.