Om ”Privatspararen”

@niklasolsson på Twitter

Niklas heter jag, bor i Stockholm med familj och tycker aktier och sparande (även barnsparande) är både intressant och roligt. Det är ett rätt nyfunnet intresse sedan jag gick in i aktiemarknaden i början på 2015. Intresset har gjort att sparande har blivit ett mål i sig och något jag ser fram emot varje månad till skillnad från tidigare då pengarna försvann lika fort som de kom in.

Den community jag tar del av med börsrelaterade taggar i Twitter, bloggare, poddar och program på webben gör det hela riktigt kul.

Till vardags jobbar jag på KTH med systemutveckling och webb. Det känns som en rätt bra kombination av intressen (ekonomi & teknik) när jag tänker efter och kan förhoppningsvis komma till nytta även i andra sammanhang.

Privatspararen.se är något jag har funderat på att skapa ett tag och det första inlägget ”Privatsparande, aktiehandel och andra investeringar” skrev jag 2017-02-24. Anledningarna är flera, dels så gillar jag att skriva om det jag är intresserad av men det gör också att jag tvingar mig själv att lära mig mer om det jag skriver då jag vill vara säker på min sak. Win win alltså.

Förhoppningsvis får jag också kontakt med fler i branschen där jag själv är helt ny vilket känns både roligt och inspirerande. Det känns lite som att börja på ett blankt blad.

/ @niklasolsson