Poddar – börssnack om investeringar, aktier och sparande

Saknar du någon podcast?
Kommentera så lägger jag till den i listan.

 

Investeraren

Investeraren Nicklas Andersson rattar rodret själv efter att han och Philip Scholtzésom numera jobbar på Avanza var tvugna att lägga ner den populära podden #Pratapengar. Dock håller Nicklas fanan högt och pratar om allt som rör aktier, sparande, pension m.m.

Börspodden

John Skogman och Johan Isaksson är två oberoende poddare som livnär sig som day traders med kontor på Odenplan i Stockholm. John säger vad han tycker i alla lägen och är den offensiva av de två och Johan, även kallad ”Dr baisse” är inte allt för sällan ganska skeptisk till den högt värderade börsen. En av de bästa poddarna om du frågar mig.

Sparpodden

Sparpodden drivs av Nordnet som drivs av Joakim Bornold, Alexander Gustafsson och Eva Trouin.

Fill or Kill

Aktiespanarna

Aktiespanarna är en podd från Aktiespararna med Therese Lundstedt, VD för Aktieinvest, Philip Scholtzé, VD för Unga Aktiesparana och Joacim Olsson, VD för Aktiespararna. Den här podden kommer på månadsbasis och tar det mesta som rör börsen.

Analyspodden

Analyspodden på acast från DI.se.

Analyspodden från DI

Market makers

Market Makers på acast

Market Makers är en investeringspodcast med bolagsanalyser, trendspaningar och inbjudna gäster. Nya avsnitt Släpps varje torsdag.

Market Makers podcast

Kreditvärden

”Kreditvärden är en podcast om företagsobligationer. Vad är det för något? Kan man egentligen investera i dem? Frågorna är många, vi försöker svara på de flesta. Vi som svarar heter Louis Landeman, chef för kreditanalysen och Gabriel Bergin, kreditanalytiker och strateg på Danske Bank Markets Sverige.”

kreditvarden.se

4 thoughts on “Poddar – börssnack om investeringar, aktier och sparande

    1. Tack Patric!
      Lägger till dessa både på sidan inom kort och i min prenumerationslista i ”Podcaster”-appen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.